ADVOKATSKA KOMORA CRNE GORE, BRATSTVA I JEDINSTVA 7, PODGORICA
DOBRO DOŠLI NA INTERNET PREZENTACIJU ADVOKATSKE KOMORE CRNE GORE

KONTAKT TELEFON I FAKS:  +382 (0)20 602 805, 602 807


09/12/2021
Održana prezentacija na temu sinergijskih efekata Erasmus+ projekata


Prezentaciju na temu „Sinergetski efekti Erasmus+ projekata u cilju bolje saradnje sa privredom“ organizovala je Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Nacionalnom Erasmus+ kancelarijom 9. decembra 2021. godine. Na poziv koordinatora ENEMLOS projekta, prezentaciji je u ime Advokatske komore Crne Gore prisustvovala direktorka projekta dr Nina Radulović.


Na prezentaciji su predstavljeni brojni Erasmus+ projekti. Inače, cilj ovih Erasmus+ projekata je da doprinose boljoj saradnji između visokog obrazovanja i privrede, a radi unapređenja transfera znanja, novog zapošljavanja, inovativnosti, preduzetništva i kreativnosti.


ENEMLOS projekat je u tom smislu specifičan zato što nije orjentisan prema privredi, nego prema pravosudnom sektoru, što ne mijenja činjenicu da se unapređuje proces nastave budućih pravnika kao visokoškolaca kroz praktičan rad i mogućnost njihovog zapošljavanja u sektoru pravosuđa u ulozi poslodavca.


Advokatska komora Crne gore iskoristila je priliku da predloži i najavi tješnju saradnju sa Ersmus+ nacionalnom kancelarijom. Ova saradnja za početak bi se trebala realizovati u vidu organizovanja Info dana za Erasmus+ projektne aplikacije pripadnicima advokatske zajednice.


Više o događaju možete pogledati na linku:
www.privrednakomora.meADVOKATSKA KOMORA CRNE GORE, BRATSTVA I JEDINSTVA 7, PODGORICA

Radno vrijeme: ponedeljak - petak, 9-15 časova
Kontakt telefon i faks +382 (0)20 602 805, 602 807, Mob: +382 67 223 230
Kontakt osoba: Bojana Jovanović - tehnički sekretar
Elektronska pošta advkomora@t-com.meAdvokatura egzistira kao javna djelatnost u Crnoj Gori od 14.12.1909.godine, kada je donijet Zakon o javnim pravozastupnicima Knjaževine Crne Gore.

© 2020 ADVOKATSKA KOMORA CRNE GORE. All Rights Reserved
Designed by MONTENEGRO BIZNIS