ADVOKATSKA KOMORA CRNE GORE, BRATSTVA I JEDINSTVA 7, PODGORICA
DOBRO DOŠLI NA INTERNET PREZENTACIJU ADVOKATSKE KOMORE CRNE GORE

KONTAKT TELEFON I FAKS:  +382 (0)20 602 805, 602 807


22/06/2020
UPITNIK o izrazu interesovanja za učešće u ENEMLOS projektu

Mole se sve kolege koje imaju interesovanje da učestvuju u realizaciji ENEMLOSa da najkasnije do 15. jula 2020.g. elektronskim putem dostave Sekretarki projekta, Ivani Aničić ( advkomora@t-com.me ), popunjen UPITNIK o izrazu interesovanja za učešće, koji možete preuzeti OVDJE.

Kolege koje nijesu zainteresovane da uzmu učešće u ENEMLOS projektu ne treba da popunjavaju Upitnik.

Mole se kolege koje izraze interesovanje za učešće u ENEMLOSu da dokument Upitnika prikladno formatiraju (s obzirom da je moguća korupcija formatiranja usljed različitih verzija Word software-a) i dostave isti u PDFu. Nije potrebno dostavljanje sa elektronskim certifikatom.

Popunjavanje Upitnika ne pretpostavlja nastanak ugovornih obaveza povodom realizacije ENEMLOS projekta i isključivo je u informativne svrhe. Podaci dostavljeni u okviru Upitnika smatraju se zaštićenim ličnim podacima i takođe su u informativne svrhe, a mogu biti korišteni isključivo za potrebe planiranja uspješne realizacije ENEMLOS projekta ili statistike AKCG. Negativni odgovori na pojedina pitanja iz Upitnika ne prejudiciraju mogućnost učešća u realizaciji ENEMLOSa.

Realizacija ENEMLOS projekta nije izrazito ekonomski atraktivna, ali podrazumijeva benefite lične, profesionalne, kadrovske i šire društvene satisfakcije, zbog čega očekujemo značajno interesovanje članova AKCG.ADVOKATSKA KOMORA CRNE GORE, BRATSTVA I JEDINSTVA 7, PODGORICA

Radno vrijeme: ponedeljak - petak, 9-15 časova
Kontakt telefon i faks +382 (0)20 602 805, 602 807, Mob: +382 67 223 230
Kontakt osoba: Bojana Jovanović - tehnički sekretar
Elektronska pošta advkomora@t-com.meAdvokatura egzistira kao javna djelatnost u Crnoj Gori od 14.12.1909.godine, kada je donijet Zakon o javnim pravozastupnicima Knjaževine Crne Gore.

© 2020 ADVOKATSKA KOMORA CRNE GORE. All Rights Reserved
Designed by MONTENEGRO BIZNIS